Zoeken

Open Mic - Brielsche Aap

31 mei img-3145_2109852102.webp

Op vrijdag 31 mei is het zover! Het Maerlant Collective organiseert een open mic. Tijdens deze avond krijgt jong talent uit de omgeving Voorne aan Zee de kans om hun muzikaal talent te laten zien aan een publiek. Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom in het prachtige openlucht theater van De Brielsche Aap. Vanaf 19.00 uur starten de optredens. Tussen de optredens door zijn er gastoptredens van Dj’s en natuurlijk kun je genieten van een lekker drankje. 

Aanmelden als deelnemer
Ben jij 16 jaar of ouder? Stuur dan voor 14 mei een video, waarin je jouw talent laat zien naar info@maerlantcollective.nl Vermeld hier ook je naam, woonplaats, leeftijd en een klein verhaaltje over jezelf. Alle soorten muziek en instrumenten zijn welkom. Het podium is voorzien van bas- en gitaarversterkers en 3 microfoons. Maak het zo bont als je wilt en wij beoordelen of jij/jullie klaar zijn voor deze muzikale open mic! Let op: er zijn een beperkt aantal plekken, dus wees op tijd met aanmelden! 

Aanmelden als bezoeker
Wil jij niet als deelnemer meedoen deze avond, maar wel genieten van een muzikaal spektakel? Dat kan natuurlijk ook. Meld je dan als bezoeker aan via ons Facebook Evenement en support ons lokaal talent. Hopelijk zien we je 31 mei tijdens de open mic op deze geweldige locatie!

Neem een kijkje op de website voor meer informatie! Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met de gemeente Voorne aan Zee, ondersteuning van het Brielsch Collectief en natuurlijk de Brielsche Aap.

Terug naar het overzicht

Contactgegevens

Kaaisingel 2
3231 KB BRIELLE
0637120882 http://Maerlantcollective.nl

Prijzen

Gratis

Wanneer?

31 mei om 19:00 - 23:00

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden