Zoeken

polygon polygon polygon
Fietsen Fietsen

Fietsroutes & meer

polygon polygon

Op de fiets door de omgeving

Brielle is een van de mooiste stadjes van de Zuid-Hollandse Eilanden met de historische sfeer die zij uitademt. Betoverend om te bezoeken en daarmee een ideale uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving. Onderweg geniet je van de plaatselijke geneugten bij de lokale horeca of kijk je rond in de speciale winkeltjes.

Wil je een (electrische) fiets huren, klik dan hier.

Thematische fietsroutes Voorne-Putten

Het landschap van Voorne-Putten is afwisselend en biedt voor ieder wat wils, of je nu met de mountainbike gaat of met de kinderen. Je kunt verschillende thematische fietsroutes bestellen of downloaden op www.opvoorneputten.nl/fietsroutes.

Fietsroutes & meer

TOP Brielle

Marketing OP Voorne-Putten heeft samen met de Gemeente Brielle leuke bewegwijzerde wandel- en fietsroutes geselecteerd die vanaf de TOP (Toeristisch Overstap Punt) op te pakken zijn. De TOP Brielle is te herkennen aan een markante groene grashalm van ruim 5 meter hoog en is voorzien van een QR-code. Door het scannen van de QR-code met de mobiele telefoon op het informatiepaneel krijg je meer informatie over de voorzieningen in de omgeving en meer (niet-bewegwijzerde) fiets- en wandelroutes vanaf deze TOP.

De fietsliefhebber kan bij TOP Brielle - bij de Jumbo aan de Thoelaverweg - terecht voor het ontdekken van de mooiste plekjes in de omgeving. TOP Brielle is goed bereikbaar per auto, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en staat op korte loopafstand van de historische vesting. Hiermee is TOP Brielle het perfecte startpunt voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt!

VVV-I Punt

Bij het VVV I-punt in de hal van Historisch Museum Den Briel, midden in hartje Brielle kun je terecht voor diverse uitgezette routes of voor de fietsknooppuntenkaart. Via de knooppunten kunt je zelf van tevoren de route uitstippelen.  De afstanden van punt naar punt staan vermeld op de kaart, dus je komt niet voor verrassingen te staan. Onderweg zijn genoeg mogelijkheden om even ergens uit te rusten of iets te bezichtigen.

Fietsroutes & meer