Zoeken

polygon polygon polygon
Quackstrand Hellevoetsluis - Voorne-Putten Quackstrand Hellevoetsluis - Voorne-Putten

In de omgeving

polygon polygon

OP Voorne-Putten

Brielle is natuurlijk een mooi startpunt om de rest van het eiland Voorne-Putten te gaan verkennen. Met een prachtige kustlijn, de groene polders en waterrijke natuur- en recreatiegebieden is er genoeg te zien en beleven.

In de omgeving

Hellevoetsluis

Ben je onder de indruk van de historie in Brielle? Bezoek dan ook Hellevoetsluis eens. De vestinghaven is al meer dan 400 jaar oud en kent een rijke geschiedenis. Vele roemrijke historische figuren gingen je voor zoals Piet Heyn, Michel de Ruyter en Napoleon.

Rockanje & Oostvoorne

In de badplaats Rockanje kun je terecht voor een heerlijk dagje strand en het duingebied richting Oostvoorne is prachtig om wandelend of fietsend te verkennen. Niets voor niets heeft dit gebied het predicaat: meest duurzame natuurbestemming.

Verder de polder in

Hou je van de polder, fiets dan eens richting Spijkenisse, je komt langs historische plaatjes, verstilde dorpjes en bij diverse boeren kun je terecht voor de lekkerste streekproducten. In Spijkenisse vind je juist de stadse drukte met zijn zeer bijzondere bibliotheek De Boekenberg als middelpunt. 

Kijk voor meer informatie: www.opvoorneputten.nl  

In de omgeving