Zoeken

Ontdek Brielle vanaf de paardentram!

20 juni 2022 Ontdek Brielle vanaf de paardentram!

De paardentram rijdt deze zomer op onderstaande rijdagen van 13:00 tot 17:00 uur. Een rondrit duurt ca. 25 minuten en de gastheer/ vrouw vertelt graag wat meer over de geschiedenis van Brielle en wijst je op de bezienswaardigheden.

De rijdagen van de tram in augustus en september:

Woensdag,3 aug 
Vrijdag, 5 aug
Zaterdag, 6 aug 
Woensdag,10 aug   
Vrijdag, 12 aug 
Zaterdag,13 aug
Woensdag, 17 aug
Vrijdag, 19 aug
Zaterdag, 20 aug
Zaterdag, 27 aug
Zaterdag, 3 sept 
Zaterdag, 10 sept (Vestingstedendagen)
Zondag, 11 sept (Vestingstedendagen)

Opstappen

Je kunt op twee plaatsen opstappen. Namelijk op het parkeerterrein/ evenemententerrein Thoelaverweg om 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur. En op de Markt* staan de opstaptijden aangegeven op de aanwezige klok. De kosten zijn: € 3,50 voor volwassenen en € 2,00 voor kinderen t/m 17 jaar. De paardentram is rolstoel toegankelijk.

* Tijdens de geuzenmarkten op de woensdagen vertrekt de paardentram vanaf het nabijgelegen Wellerondom (bij Tw-ice) in plaats van de Markt, vanwege de kramen en drukte daar.

Foto Kersje op de Taart

Bovenstaande foto is vorig jaar gemaakt door Ellen van Kersje op de Taart. Zij maakte het boek Uitjes en Nachtjes met verrassende pareltjes in België en Nederland, waarin ze Brielle (natuurlijk!) ook heeft genoemd.

Klik hier voor informatie: https://kersjeopdetaart.be/product/uitjes-en-nachtjes-in-belgie-nederland/

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden