Zoeken

Het Styling Huys

Het Styling Huys

Informatie

Het Styling Huys: interieurstyling en woonwinkel

In onze inspirerende woonwinkel in het pittoreske Brielle vindt u een breed assortiment eigentijdse, stijlvolle, stoere en vintage design meubelen en accessoires. Die ene prachtige bank, bijzondere houten eettafel, comfortabele stoel of unieke vaas van mooie - veelal Nederlandse - merken, komt u vast en zeker in onze winkel tegen!

Wij maken u graag blij met een sfeervol en warm ingericht huis.

 

Wie zijn wij

Mensen blij maken met slimme interieuroplossingen, mooie stylingconcepten en goed interieuradvies: daar krijgen wij energie van! We werken graag met mooie stoffen, bijzondere kunst en originele kleurencombinaties. Daarbij laten we ons onder andere inspireren door reizen die wij maken en trends uit de modewereld. Gevormd door onze opleiding als interieurontwerper en aan de modeacademie en onze werkervaring als etaleur en decorateur, zijn wij in 2010 gestart met Het Styling Huys

Binnen ieder project dat wij doen zetten wij vol overgave onze expertise in op het gebied van interieurontwerp en interieurstyling. Of het nu gaat om verkoop van mooie meubels en woonaccessoires of het ontwerpen van een geheel nieuw interieur, wij ontdekken graag het verhaal achter de wensen van onze klanten. Het vertalen van dat verhaal in aansprekende styling en inrichting vinden wij één van de mooiste uitdagingen in ons vak.

 

Interieurstyling


Niets is fijner dan een huis dat op zo'n manier is ingericht, dat het voor iedereen heerlijk is om in te wonen. Dat betekent dat ieder huis en ook elke ruimte in een huis weer anders kan zijn. Denk alleen al aan de eigen sfeer die verschillende kamers uitademen. Een gezellige woonkeuken bijvoorbeeld, met een grote keukentafel om eindeloos met vrienden aan te eten en te praten. Of een lichte werkkamer die praktisch is ingericht, met fijne stoelen en veel opbergruimte. En natuurlijk een warme woonkamer, met een comfortabele bank en mooie accessoires.

Het sfeervol inrichten van een ruimte en het stylen van een compleet interieur is niet altijd de makkelijkste klus. Omdat een huis erg groot is bijvoorbeeld, of juist erg klein. Omdat u zelf te weinig tijd of geen zin hebt om er voldoende aandacht aan te besteden. Omdat u het zelf moeilijk vindt om uw interieur in balans te brengen. Of omdat u zoveel mooie meubels en accessoires hebt bekeken dat u door de bomen het bos niet meer ziet!

 

Woonwinkel

"Warm, orgineel en inspirerend"

Dat is wat wij regelmatig horen van onze klanten als we vragen om de sfeer in onze winkel te omschrijven. Wij willen u als onze klant blij maken met een mooi interieur, prachtige meubels of bijzondere woonaccessoires. In onze woonwinkel in Brielle zijn eigentijds, stijlvol, stoer en vintage design de stijlen die prominent aanwezig zijn.

In de winkel krijgt u van ons alle aandacht en altijd een eerlijk advies. Als wij bijvoorbeeld denken dat andere labels, materialen, kleuren of stijlen misschien beter bij u passen, dan bespreken we dat met u. Zo kunnen we uw smaak en persoonlijke wensen zo goed mogelijk vertalen in een fraai en authentiek interieur.

 

 

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in onze woonwinkel!

Openingstijden

 

 
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten