Zoeken

Katoen & Koffie

Katoen & Koffie

Informatie

DE TURFKADE IS NIET ALLEEN HISTORISCH MAAR OOK HIP EN TRENDY...

Katoen & Koffie, een inspirerende plek waar alles kan, leuk voor een koffietje met zicht op de kade of even struinen. Het assortiment wisselt voortdurend, altijd weer iets nieuws te beleven.

Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd en omvatten een mix van vintage, nieuw en handgemaakte kleding, schoenen, accessoires, interieur en groen. Er is zelfs de mogelijkheid tot het nuttigen van een heerlijk kopje koffie, een kopje thee of een flesje biologische limonade.

Niet zomaar een bakje koffie, nee een “koffietje” geselecteerd uit de beste biologische- en fairtrade bonen gecombineerd met een gezonde zoetigheid (met of zonder suiker). Net zoals de koffie zijn de thee en limonade met zorg voor mens en milieu geselecteerd.

Er zijn gezellige zithoekjes waar je een krant of tijdschrift kan lezen maar ook met je laptop gebruik kan maken van gratis wifi.

Kortom Katoen & Koffie is niet zomaar een winkel, je begeeft je in een omgeving waar werkelijk over alles is nagedacht, dat zie je niet alleen, dat voel je!

 

Openingstijden

Maaandag: Gesloten

Dinsdag t/m Zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur

Koopzondag: iedere 1e zondag van de maand