Zoeken

Limelight Sessions

muziek-nissewaard-voorneputten

Heb je zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Dan is deze gloednieuwe akoestische muziekavond overgevlogen uit Engeland iets voor jou. Pak dan een drankje en ga lekker zitten op een zitzak (of stoel) en geniet van de magie van deze storytellers op een bijzondere locatie: de Catharijnekerk!

BENEDICT CORK
Tours met namen zoals Duncan Laurence, miljoenen streams op Spotify, en high praise van mensen zoals Sir Elton John (die hem beschrijft als “sensational”, en “a name to look out for”)… Als je hem hoort, snap je meteen waarom. Benedict combineert klassieke piano met catchy pop melodieën, en een magische stem die zingt over liefde, identiteit, en levensverhalen.

LILITH MERLOT
Misschien heb je haar gezien bij de North Sea Jazz Festival, of op tour met Michael Prins… Maar nu kunnen we haar gewoon horen in Brielle! Zij wordt begeleid door Brielle’s eigen Serge Dusault… Dreamy ballads van het hart gezongen, gespeeld, en geschreven – dit wordt een hele bijzondere avond.

NÉOMÍ
néomí heeft een totaal eigen blend van folk, indie en pop gecreëerd, al zegt ze te zijn geïnspireerd door Bon Iver, Bob Dylan en Ben Howard. Haar muziek spreekt voor zichzelf en heeft haar al de mogelijkheid gegeven support acts te doen van legendes als Don McLean en Novo Amor, in Nederland en Groot-Brittannië. Met haar melancholische stemgeluid heeft liefdesverdriet nog nooit zo mooi geklonken.

Terug naar het overzicht

Contactgegevens

St. Catharijnehof 1
3231 XS BRIELLE
0181 413308 https://brestheater.nl/voorstelling/1-catharijnekerk/

Prijzen

Volwassenen
€ 22,50
Standaard
€ 22,50 - jongeren t/m 30 jaar

Wanneer?

Reserveren

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden