Zoeken

Podwalk Verhaal van Nederland door 10.000 mensen gelopen!

11 oktober 2022 Podwalk Verhaal van Nederland door 10.000 mensen gelopen!

De podwalk In naam van Oranje van Het Verhaal Van Nederland waarin je samen met Daan Schuurmans door de geschiedenis van Brielle loop is inmiddels door 10.000 wandelaars gelopen.

Samen met Deventer en Muiden staat Brielle in de top 3 van populairste podwalk-route: een gedeelde éérste plaats. Nog steeds wandelen er meer dan 250 mensen per week de podwalk in Brielle.

De volledige podwalk-app van Het Verhaal Van Nederland (dus ook Brielle) zal beschikbaar blijven tot minstens 1 februari 2023.

Bovenstaande foto is genomen door Naomi van der Veen (@vieop44 op Instagram) vanuit de molen. Want, doe je de podwalk op vrijdag óf op de 1ste of 3de zaterdag van de maand? Dan kun je ook de trap van Korenmolen 't Vliegend Hert beklimmen voor een mooi uitzicht én om te horen hoe dat nu werkt, zo'n molen.

Podwalk Brielle

In de podwalk, neemt Daan Schuurmans je mee op reis door de geschiedenis. De audiotour is te beluisteren via de gratis podwalks app Het verhaal van Nederland. De app moet eerst gedownload worden voordat je kunt gaan wandelen. Download hem in App Store of Play Store. Of ga naar de store en zoek naar Het Verhaal Van Nederland.

App gebruiken

In de app zie je een overzicht van de locaties van de podwalks en waar ze starten. Ook kan je lezen waar ze over gaan en de routes bekijken. En je kunt van elke wandeling alvast een stukje beluisteren. Omdat de app gps-gestuurd is, zijn de volledige audiotours alleen te beluisteren op locatie. Dus trek je wandelschoenen aan en ga naar de startlocatie van de door jou gekozen podwalk (In Brielle: Westdam).

Open daar de app, en de rest wijst zich vanzelf. 

Lees meer; https://hetverhaalvannederland.ntr.nl/podwalks/brielle/

----------------

Meer over Brielle:

 

 

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden