Zoeken

Op zaterdag 2 september kan je heerlijk struinen op de kunstmarkt van Brielle!

12 juli 2023 Op zaterdag 2 september kan je heerlijk struinen op de kunstmarkt van Brielle!

In september vindt de kunstmarkt van Brielle weer plaats. Bezoekers jong en oud uit de gemeente Voorne aan Zee en omstreken kunnen weer genieten van dit kunst- en cultuurmarkt. De kunstmarkt in Brielle bezoeken is een leuke en toegankelijke manier om met lokale kunst én de makers in contact te komen. Vanuit kramen exposeren de kunstenaars hun werk in allerlei disciplines. Schilderijen, sieraden, glasfusing, beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, edelsmeden en meer. Laat je verrassen!

Op zaterdag 2 september kan je heerlijk struinen, op het plein voor de Sint-Catharijnekerk en in de kerk zelf ook! De kunstmarkt bevindt zich  dus niet alleen voor de Sint-Catharijnekerk, maar in de kerk vindt u ook nog 12 kramen met prachtig werk. Voor één dag het Montmartre van Den Briel! Zo’n 46 kunstenaars vertonen hun werk die dag. Bekijk en koop een mooi kunstwerk of sieraad, en geniet van livemuziek van Chris Grem (ook te zien in BREStheater op zaterdag 2 maart) en Soundwaves.

Wil je meer info of benieuwd naar de vorige editie? Klik dan hier

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden