Zoeken

Limelight Sessions: Een heerlijke akoestische avond vol prachtige muziek

11 maart 2024 Limelight Sessions: Een heerlijke akoestische avond vol prachtige muziek

Vrijdag 15 maart staat er weer een gloednieuwe singer- songwriter “Limelight Sessions” in BREStheater en jij kan hierbij zijn!

Na twee succesvolle edities met o.a. singer-songwriter Benedict Cork, komt er weer een gloednieuwe “Limelight Sessions naar Brielle en deze keer staan ze in BREStheater.  Dus heb jij zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Kom dan naar BREStheater en geniet van de magie van deze storytellers.

 

De Limelight Sessions op 15 maart wordt weer heel erg bijzonder. Er zullen drie artiesten optreden. Deze keer zijn dat opkomende artiest Micha die vastbesloten is de grenzen tussen pop, alternatief en singer-songwriter te vervagen, Nienke Leone die als songwriter al heeft geschreven voor artiesten zoals Miss Montreal en de derde artiest is Waiting For Smith. Laatstgenoemde heeft al wereldwijd succes geboekt! Zo heeft hij al optredens gehad op Radio 1 en Radio 2, 2000 internationale synchronisaties en features in MTV, Earmilk, JFK Magazine en Rolling Stone. En nu staat hij voor ons in BREStheater!

“Ons idee is om vooral een intieme sfeer in een mooie omgeving te maken. We hebben veel singer-songwriter/pop/indie-folk gehad, maar ook muziek die een beetje richting country/jazz/klassiek leunt. Wij hebben altijd drie artiesten, 2 'up and coming' artiesten die uit Nederland komen, en één artiest uit het buitenland, die al een bekendere naam in hun eigen land zijn maar ook in het buitenland willen spelen” aldus organistoren Emi McDade en Serge Dusault. Bezoekers van de vorige edities beschreven de Limelight Sessions als intiem, relax en gezellig.

De Limelight Sessions proberen de sterren van morgen te vinden, en samen bij elkaar te brengen voor een intieme, betoverende avond. “Als je van muziek houdt, en als je wilt weten wie in onze ogen de sterren van de muziekwereld van morgen gaan zijn, of als je iets nieuws wilt ervaren dan is dit de perfecte avond! Kom maar lekker langs, en laat je meenemen door de geweldige artiesten die komen spelen.”, adus organisatoren Emi McDade en Serge Dusault.

Mis je kans niet en koop HIER  direct je ticket, kies je leukste outfit uit en bereid je voor op de magie van deze storytellers!

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden