Zoeken

Jumbo Big Band Festival vierde 20-jarig jubileum!

23 september 2023 Jumbo Big Band Festival vierde 20-jarig jubileum!

Voor de 20e jubileumeditie en de eerste editie in het jaar van gemeente Voorne aan Zee pakte het JUMBO BigBand Festival in Brielle uit met een 2-daags-festival op 15 & 16 september!

Het Jumbo Big Band Festival Brielle is een jaarlijks jazz-evenement in september, georganiseerd door Kunst en Cultuur Brielle. Tijdens dit festival kon men genieten van een diversiteit aan bigbands. Dit jaar was het niet één maar twee dagen swingen geblazen! Speciaal voor het 20-jarig jubileum is er ook geen concours maar een podium voor de beste regionale Big Bands die de afgelopen jaren hebben meegedaan en waren er twee fantastische slotconcerten!

Zo trad niemand minder dan Shirma Rouse met Jan van Duikeren’s Fingerprint op tijdens het slotconcert op vrijdag 15 september.  Op zaterdag 16 september sloot de New Cool Collective Big Band het festival af. New Cool Collective combineert jazz, dance, latin, salsa en afrobeat en die combinatie zorgt voor een avond vol energie, passie en pure muzikaliteit. 

 

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden