Zoeken

Jumbo Big Band Festival viert 20-jarig jubileum en pakt uit!

08 september 2023 Jumbo Big Band Festival viert 20-jarig jubileum en pakt uit!

Voor de 20e jubileumeditie en de eerste editie in het jaar van gemeente Voorne aan Zee pakt het JUMBO BigBand Festival in Brielle uit met een 2-daags-festival op 15 en& 16 september!

Het Jumbo Big Band Festival Brielle is een jaarlijks jazz-evenement in september, georganiseerd door Kunst en Cultuur Brielle. Tijdens dit festival kan je genieten van een diversiteit aan bigbands. Dit jaar is het niet één maar twee dagen swingen geblazen! Speciaal voor het 20-jarig jubileum is er ook geen concours maar een podium voor de beste regionale Big Bands die de afgelopen jaren hebben meegedaan en zijn er twee fantastische slotconcerten die je niet wilt missen!

Zo treedt niemand minder dan Shirma Rouse met Jan van Duikeren’s Fingerprint op tijdens het slotconcert op vrijdag 15 september. Met de nooit aflatende muzikale energie ben je gegarandeerd van een kleurrijke avond vol spektakel! Op zaterdag 16 september sluit de New Cool Collective Big Band het festival af. New Cool Collective combineert jazz, dance, latin, salsa en afrobeat en die combinatie zorgt voor een avond vol energie, passie en pure muzikaliteit. Ben jij er ook bij?

Benieuwd naar het volledige programma? Klik dan hier

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden