Zoeken

Déze artiesten komen optreden tijdens de Limelight Sessions!

19 mei 2023 Déze artiesten komen optreden tijdens de Limelight Sessions!

Vrijdag 26 mei om 20.30 staat de gloednieuwe singer songwriter “Limelight Sessions” in de Sint-Catharijnekerk! Het concept is overgevlogen uit Engeland en het is een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten. Wil jij weten wie er komen optreden? Wij stellen ze hieronder graag aan je voor!

Koop hier je ticket!

BENEDICT CORK:

Tours met namen zoals Duncan Laurence, miljoenen streams op Spotify, en high praise van mensen zoals Sir Elton John (die hem beschrijft als “sensational”, en “a name to look out for”)… Als je hem hoort, snap je meteen waarom. Benedict combineert klassieke piano met catchy pop melodieën, en een magische stem die zingt over liefde, identiteit, en levensverhalen.

 

LILITH MERLOT:

Misschien heb je haar gezien bij de North Sea Jazz Festival, of op tour met Michael Prins… Maar nu kunnen we haar gewoon horen in Brielle! Zij wordt begeleid door Brielle’s eigen Serge Dusault… Dreamy ballads van het hart gezongen, gespeeld, en geschreven – dit wordt een hele bijzondere avond.

 

NÉOMÍ

Néomí heeft een totaal eigen blend van folk, indie en pop gecreëerd, al zegt ze te zijn geïnspireerd door Bon Iver, Bob Dylan en Ben Howard. Haar muziek spreekt voor zichzelf en heeft haar al de mogelijkheid gegeven support acts te doen van legendes als Don McLean en Novo Amor, in Nederland en Groot-Brittannië. Met haar melancholische stemgeluid heeft liefdesverdriet nog nooit zo mooi geklonken.

Zin in een intieme show met geweldige nationale en internationaleartiesten? Pak dan een drankje en ga lekker zitten tussen de kerstlampjes en zitzakken en geniet van magie van deze storytellers

 

Koop hier je ticket!

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden