Zoeken

'Brielle is een ideale locatie voor fotoshoots'

07 mei 2024 'Brielle is een ideale locatie voor fotoshoots'

"Brielle is een ideale locatie voor een fotoshoot," vertelt Anna Zaitseva van Gallerry.Z.

De Oekraïense Anna verblijft inmiddels twee jaar bij een gastgezin in Brielle. Ze is van huis uit fotografe en doet veel shoots in Brielle. "Brielle is als een droomlocatie voor fotoshoots: prachtig, knus, niet lawaaiig en met talloze plekjes voor allerlei smaken. Ik kan er geen genoeg van krijgen om hier te fotograferen!" Anna maakte deze foto's van een liefdevol gezin:

Ze vertelt: "Het gezin is enorm blij met deze foto's met Brielle als decor. Ik hoop echt dat, net als zij, zoveel mogelijk mensen belangrijke momenten in Brielle vastleggen in foto's, ze later afdrukken of een fotoboek maken en ze bekijken, want herinneringen zijn ontzettend waardevol."

Wij zijn het helemaal met Anna eens!

Oproep aan fotografen

Ben jij net als Anna een professionele fotograaf die dolgraag in Brielle werkt? Zouden we één van jouw foto's mogen delen, uiteraard met vermelding van je bedrijfsnaam? Binnenkort willen we namelijk nóg een post plaatsen over Brielle als decor voor fotoshoots en we zouden graag jouw werk daarbij gebruiken.

Als je toestemming hebt van de geportretteerden, stuur de foto dan naar foto@beleefbrielle.nl. Wie weet zie je jouw werk op onze sociale media terug!

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden