Geuzenveer

Het Geuzenveer is de naam van het fiets-/voetveer, dat al decennia lang de verbinding onderhoudt tussen Brielle en Rozenburg. Er wordt gevaren tussen de Rochus Meeuwiszoonweg aan de zuidzijde van het Brielse Meer en de Brielse veerweg 3 aan de noordzijde (fiets knooppunten 26 en 27). Hier vind je ook centraal aan de noordoever het Watersportcentrum Brielle.

Het Geuzenveer vaart van april tot oktober. Volwassenen betalen voor deze leuke overtocht €1,60 en kinderen tot 13 jaar €1,-. Dit is inclusief een (brom)fiets. In principe wordt er gevaren zodra er zich mensen aandienen bij één van de steigers.

Let op: vanaf April 2019 wordt geexperimenteerd met het varen van en naar de binnenstad van Brielle. Kijk op de facebookpagina van het Geuzenveer voor nieuws en updates hierover.

Vaartijden:

April: Zaterdag, zondag en feestdagen 09.30 – 18.00 uur
Mei t/m augustus:    Dagelijks 09.30 – 18.00 uur
September: Zaterdag, zondag en feestdagen 09.30 – 18.00 uur

Houd de actuele vaartijden – ook tijdens evenementen – in de gaten op de website www.geuzenveer.nl of op de borden bij de op-/afstapplaatsen.
Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Het Geuzenveer is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Natuurlijk kan er ook even gestopt worden bij het terras van Watersportcentrum Brielle om van het uitzicht te genieten. Hier kun je wat drinken, je e-bike (gratis) opladen of een boot huren om op eigen gelegenheid het meer te verkennen vanaf het water. 

Gegevens:

Geuzenveer
Brielse Veerweg 3
3231 NA BRIELLE
Tel.: 06 – 812 94 888
E-mail: info@geuzenveer.nl
www.geuzenveer.nl