Pompoenfair

De  Pompoenfair van 5 en 6 september gaat niet door dit jaar. Maar Brielle zou Brielle niet zijn als er niet tóch wat georganiseerd wordt!

Home Made Market - Pumpkin Edition!

Aanstaande zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur staan verschillende ondernemers met homemade producten gewoon in de winkelstraten van de historische vesting van Brielle! Je vindt er: heel veel pompoenen, workshops en natuurlijk het bekende Home Made Market assortiment. Huis gemaakt of uit kleine productie, origineel design, vintage, brocante en natuurlijk de lekkerste hapjes en drankjes.

Uiteraard zijn de Spanjaarden zijn van de partij om te laten zien hoeveel de Brielse afstand van 1,572 meter precies is. Het muzikale duo MevrouwMeneer lopen rond en treden beide dagen op. En de paardentram rijdt zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur vanaf Tw-ice.

Dat wordt weer genieten! 

 

 

Brielle is bekend uit de geschiedenisboekjes, want ‘op 1 April (1572) verloor Alva zijn Bri(e)l’. Binnen de vestingmuren bevinden zich de bijzondere Sint-Catharijnekerk (waar Willem van Oranje in 1575 trouwde met Charlotte de Bourbon) en het interactieve museum van de Tachtigjarige Oorlog, gevestigd in het oude stadhuis. In de sfeervolle straatjes vindt u bijzondere winkeltjes en fijne horecagelegenheden. Uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden om te overnachten binnen de vestingmuren of erbuiten, bijvoorbeeld aan het Brielse Meer. 

Kijk voor meer informatie: WinkelsEten & Drinken | Slapen & Opstaan | Over Brielle, of blader door deze website.

---

Blijf op de hoogte van alle nieuws over Brielle via de sociale media: