Zoeken

polygon polygon polygon
Pompoenfair Brielle Pompoenfair Brielle

Pompoenfair

polygon polygon

De Turfkade kleurt weer oranje!

Kom op zaterdag 9 en zondag 10 september 2023 naar de pompoenfair op de Turfkade te Brielle, met kraampjes, foodtrucks & live muziek! 

Bezoek de streekmarkt met homemade producten, brocante, versproducten, en huis- en tuindeco. De Turfkade wordt sfeervol aangekleed. De brandweer is er van de partij, er zijn verschillende foodtrucks aanwezig en kinderen kunnen zich beide dagen komen laten schminken. Op zaterdag treden De Franja's op en op zondag Briels singer-songwriter Faure.

Ook de paardentram rijdt deze dagen. Kijk voor informatie daarover op deze link.

Praktische informatie

Zaterdag 9 september om 10.00 uur wordt de markt geopend. Jong en oud is welkom en de entree is helemaal gratis. Op zondag 10 september start de fair om 12.00 uur. Beide dagen eindigt de markt om 17.00 uur.

De Turfkade ligt binnen de vesting van Brielle. Kom lopend of met de fiets! Kom je toch met de auto? Parkeren gaat het best op het parkeerterrein aan de Thoelaverweg. Parkeren is gratis, je loopt in 5 minuten naar het evenemententerrein.

Heb je leuke producten en wil je ook op de Pompoenfair staan? Klik dan hier.

Meer doen?

Op zaterdag 9 september is er ook Open Monumentendag in de vestingstad én Maritiem Brielle, op loopafstand bij Maarland Zuidzijde tussen café Dixi en ‘t Swarte Schaep. Op zondag is er vlakbij een voortuin-rommelmarkt. Kijk op onze agenda voor meer informatie.

 

 

Slope down