Zoeken

FIT, PUUR & MOOI Afslank- & Welzijnsstudio

FIT, PUUR & MOOI Afslank- & Welzijnsstudio

Informatie

Sinds 2006 dé Afslank- & Welzijnsstudio voor Brielle en omgeving.

FIT, PUUR & MOOI…helpt je met gezond afvallen met natuurlijke, gezonde voeding, naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl!

Wil je eindelijk eens je streefgewicht behalen? Wil je tot op hoge leeftijd fit en energiek zijn? Wil je veel minder last hebben van vermoeidheid en allerlei vervelende klachten? Begin dan nú met je Persoonlijk Voedingsplan gebaseerd op het afslankprogramma van Metabolic Balance!

Het Persoonlijk Voedingsplan van Metabolic Balance is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers en is afgestemd op jouw unieke bloed- en gezondheidswaarden.

Ter ondersteuning bij het afvallen met het Persoonlijk Voedingsplan:

 VITALITY & ANTI-AGING…voor een slank, vitaal en age free leven!

Biostimulatie is een door Ultratone ontwikkelde technologie die vele lichaamsprocessen bevordert en stimuleert. Het kan worden toegepast om uiteenlopende doelen te bereiken en/of klachten te verminderen. 

Biostimulatie is o.a. de meest geavanceerde vorm van elektrische spierstimulatie en de ideale manier om je spieren te versterken zonder je gewrichten te belasten. Daarnaast kan Biostimulatie worden ingezet voor pijnbestrijding, figuurcorrectie, huidverbetering en bevorderen van de bloed- en lymfecirculatie.

Training met de Power Andullator!
Dit is een innovatieve massagemethode via de ‘massagematras’, gebaseerd op infrarood warmte en andullerende (vibrerende) bewegingen. Dit ondersteunt de detox en activeert de stofwisseling. Daarnaast vermindert en verzacht het pijnklachten.

Het Metabolic Balance Voedingsplan, Ultratone biostimulatie en Andullatie® therapie is voor dames, heren en kinderen vanaf 8 jaar.

FIT, PUUR & MOOI is officieel verkooppunt van Plantina® voedingssupplementen. De orthomoleculaire Plantina vitaminen en mineralen zijn hoog gedoseerd en voorzien je lichaam van alle essentiële voedingsstoffen. Daarnaast de producten van Alka zoals, Alka basetabs en Alka thee.

 

Kijk op de website voor meer informatie en het aanvragen van een GRATIS intakegesprek en/of een GRATIS proefbehandeling!

 

Openingstijden

Maandag 11.00 uur - 17.30 uur

Dinsdag gesloten

Woensdag gesloten

Donderdag 09.30 uur - 17.30 uur

Vrijdag 09.30 uur - 14.30 uur

Zaterdag 09.00 uur - 12.00 uur

Zondag gesloten