Zoeken

De Zeeuwse Ruyter

De Zeeuwse Ruyter

Informatie

Welkom in onze pittoreske B&B in historische Anton Piek-stadje Brielle. Ons doel is om u een fijne en rustige slaapplek te bieden te midden van een bruisend uitgaansleven met ruim 25 café’s en restaurants op loopafstand. In een regio waar van alles mogelijk is. Vele festivals, natuur en relaxte stranden zijn een paar van die mogelijkheden.

Voor onze gasten bieden wij de mogelijkheid om een ​​kamer met of zonder ontbijt te boeken. U kunt bij ons genieten van een continentaal ontbijt. Wij stoppen vast de broodjes in de oven met een timer, zodat als u uit bed komt, u de geur van vers gebakken broodjes maar hoeft te volgen.

De gehele dag is de ontbijtruimte ook als salon beschikbaar. Mochten wij niet thuis zijn, kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Huisdieren zijn tegen een kleine eenmalige vergoeding welkom.

Ons moto is: regels zijn niet voor vakantie en rust. Alles is mogelijk, niets moet en alles mag, als het maar leuk is en u een betere beleving geeft. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze trots, het oude groentepakhuis, uw idyllische slaapplek voor zolang en zo vaak u wilt.