Zoeken

De Platen Aap

Contactgegevens

Kaaisingel 2
3232KB BRIELLE
06-41524002 www.deplatenaap.nl

Volg ons!

De Platen Aap

Informatie

Welkom bij De Platen Aap

Bij De Platen Aap, gevestigd in De Brielsche Aap en beheerd door Ilja Edwards, staat de liefde voor muziek centraal. Met meer dan 30 jaar ervaring als toegewijde muziekliefhebber, biedt Ilja een zorgvuldig samengestelde collectie unieke vinylplaten en muziekverhalen. Of je nu een nieuwe ontdekker bent of een doorgewinterde verzamelaar, je vindt hier altijd iets bijzonders.

Ilja's passie voor vinyl begon al vroeg. Van het bezoeken van platenbeurzen en lokale platenwinkels tot het werken bij Music On Vinyl, zijn leven draait om muziek. Deze rijke ervaringen hebben geleid tot de oprichting van De Platen Aap.

Bij De Platen Aap vind je niet alleen platen, maar ook een schat aan verhalen en ervaringen. Elke plaat in de winkel is zorgvuldig geselecteerd om te fascineren en te inspireren, ongeacht of je een doorgewinterde verzamelaar of een nieuwe ontdekker bent. Ilja gelooft in het delen van de rijke geschiedenis en het unieke karakter van elke plaat.

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste releases, klassieke albums, of bijzondere vondsten, bij De Platen Aap staat de deur altijd open. Kom langs voor een praatje, blijf voor de muziek, en ontdek waarom we leven voor muziek. Welkom in de wereld van De Platen Aap, waar muziek ons samenbrengt!

Openingstijden

De Platen Aap is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. Houd onze social media in de gaten voor eventuele afwijkingen in de openingstijden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!