Zoeken

Centrum Haven Brielle

Centrum Haven Brielle

Informatie

Onze jachthaven is gelegen in het historische centrum van Brielle ook wel Den Briel genoemd. Omringt door prachtige historische panden waant u zich met een beetje inlevingsvermogen terug naar de middeleeuwen. De stad Brielle stamt grotendeels uit de 17de eeuw en is als rijksmonument èèn van de best bewaarde verdedigingswerken in Nederland.

Centrum Haven Brielle heeft 191 vaste ligplaatsen, u kunt bij ons een vaste ligplaats afnemen voor een jaar voor schepen tot maximaal 25 meter lang. Centrum Haven Brielle heeft 250 strekkende meter ligplaatsen voor passanten. U kunt telefonisch en online de beschikbaarheid voor een passanten ligplaats opvragen of een ligplaats ( indien beschikbaar) reserveren. Uiteraard kunt u ook gezellig binnen stappen in ons havenkantoor om de beschikbaarheid op te vragen.

Als u een ligplaats wilt innemen in de jachthaven, verzoeken wij bij binnenkomst zich te melden via telefoonnummer: 06-53136235.

De havenmeester is tot 16 april maandag t/m vrijdag aanwezig van 13.00 tot 15.00 uur. Vanaf 16 april is de havenmeester 7 dagen per week van 10.00 tot 19.00 uur aanwezig.