Zoeken

Breezze

Contactgegevens

Veckhoekse Sluisweg 2
3237 LW VIERPOLDERS
0181-416951 http://www.breezze.me

Volg ons!

Breezze

Informatie

WELKOM BIJ BREEZZE!

Zoeken jullie een eet- of feestlocatie aan het water met een trouweiland, een feesttent geheel in Ibiza stijl, twee trendy loungeterrassen, een sfeervol restaurant en gezellige feestzaal beide met openhaard, een grote speeltuin en voldoende eigen parkeergelegenheid?

Dan bent u bij Breezze aan het juiste adres. Met een ontspannen sfeer, de juiste mix van aankleding en onze vriendelijke medewerkers wordt het een feest om nooit te vergeten. Of het nu gaat om een kleinschalige verjaardag of een omvangrijk buitenfeest, wij stellen graag een passend programma met u samen. Ook all inclusive is mogelijk!

We staan garant voor heerlijke gerechten. Grill ‘n Chill BBQ’s, Walking Dinners, Dinerbuffetten, een uitstekend diner aan tafel en lekkere Bites.   

Lekker op het terras of in ons restaurant terwijl de kinderen naar hartenlust spelen in onze speeltuin of op het strand. Er is voor ieder wat wils. Een kinderteam dat de kleintjes vermaakt, terwijl de volwassenen genieten van hun diner. Een foto- en videograaf, een DJ, we hebben álles in huis.

Laat je verrassen; beleef Breezze!

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur