Zoeken

Speelstad Brielle

20 augustus, 21 augustus en 22 augustus Speelstad- Brielle- Prikkevest-Voorne-Putten

Speelstad is een 3 daags durend evenement die kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar van de Brielse basisscholen activiteiten aanbiedt in de laatste week van de schoolvakantie. Op Speelstad is van alles te beleven. Voor de knutseltent worden leuke knutsels bedacht en kun je aan de slag met verf, papier en lijm. In de Speeltuin kun je je helemaal uitleven op de kabelbaan, op de klim- en klautertoestellen en nog veel meer. Elke dag gaat bij goed weer de waterbaan open dus neem een handdoek en slippers mee zodat je niet op je blote voeten terug naar je hut hoeft. Er is ook een toneelclub waar je auditie kunt doen om mee te spelen en je kunt je eigen single op komen nemen.

Natuurlijk kun je ook hutten bouwen, vergeet vooral je hamer niet en zet daar je naam op voor het geval je hem kwijtraakt. Elk jaar is er een huttencompetitie, wie bouwt de mooiste hut in het thema van het jaar?

Op woensdagavond is er een feestavond en mag je iedereen meenemen die het leuk vindt om te komen kijken.

Terug naar het overzicht

Contactgegevens

Rochus Meeuwiszoonweg
3231 LH BRIELLE
06 12835322 https://speelstadbrielle.nl/

Wanneer?

20 augustus, 21 augustus en 22 augustus om 09:30 - 15:30

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden