Zoeken

Food La Route Brielle

12 oktober Food la Route

Geniet samen met je gezellige gezelschap van een bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis. Speciaal hieraan is dat je een 4-gangendiner krijgt, waarbij je elke gang in een ander restaurant eet.

Zo kun je op 1 avond van 4 verschillende restaurants proeven. Bij elk gerecht, zit je in een totaal andere sfeer en dat maakt het wel erg leuk. Als je binnenkomt, bij het eerste restaurant krijg je een mooi voorgerecht en zelfs een bijpassende wijn (net als bij het tussen- en hoofdgerecht daar krijg je ook een bijpassende wijn, bij het nagerecht krijg je een lekkere kop koffie). Dat smaakt naar meer én dat krijg je ook in de andere restaurants. Je wandelt na elk gerecht, door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het eten is daarbij ook superlekker. Het wordt een gezellige en speciale avond, dat is zeker.

Restaurants die meedoen: 

  • Smaeck van Brielle
  • Steakhouse Floor
  • De Hoofdwacht
  • Momenti 
Terug naar het overzicht

Contactgegevens

Wellerondom
3231 XV BRIELLE
+316 53 12 39 11 https://foodlaroute.nl/event/brielle/12-10-2023

Prijzen

Standaard
€ 75,00 - incl. een 4 gangendiner en 4 bijpassende drankjes.
Betaalmogelijkheden
Online

Wanneer?

12 oktober om 18:30 Reserveer nu!

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden