Wordt u Ambassadeur?

Brielle is een begrip in de vaderlandse geschiedenis en bekend om de overwinning van de watergeuzen op de Spanjaarden tijdens de Tachtigjarige Oorlog op 1 april 1572. Niet voor niets het belangrijkste Brielse gedachtengoed! Buiten dat is Brielle ook een prachtige historische vestingstad, uniek gelegen in een landelijke omgeving en aan het Brielse Meer. Tel daar de gezellige en knusse sfeer bij op… Dat maakt ons trots op Brielle!

Zo trots dat wij dat als Briellenaren, Brielse ondernemers en organisaties ook graag willen laten zien aan de buitenwereld. Speciaal daarvoor hebben we Marketing Brielle ingericht. Marketing Brielle is de promotie van Brielle, Zwartewaal & Vierpolders.

Het doel: stimuleren van de Brielse economie door te werken aan de aantrekkelijkheid van Brielle en haar omgeving. En Brielle te vermarkten om meer bewoners, bezoekers en bedrijven te trekken en/of te behouden.

De boodschap daarbij: Brielle is de moderne en tegelijkertijd historische vestingstad die je bezocht moet hebben om de geschiedenis vandaag te beleven!

De stad waar je het hele jaar door het ultieme gevoel van HISTORIE, CULTUUR & RECREATIE kunt ervaren en waar je in alle rust kunt winkelen, sporten, recreëren, overnachten en verrijken met een groot aanbod aan kunst, cultuur en culinair…

Succesvol ondernemerschap, een goed aanbod, een aantrekkelijke stad, goed bewaard erfgoed, een hoog voorzieningenniveau, het behoud van inwoners en het aantrekkelijk zijn voor bezoekers zijn daarin onontbeerlijk. U als ondernemer of organisatie kan hieraan bijdragen. Graag geven wij -- bij voorkeur samen met u - als onze trotse ambassadeur, Brielle een gezicht!

Ambassadeursfolder

Herkent uw bedrijf of organisatie zich in de kernwaarden en het gedachtegoed van Brielle? Bent u trots op Brielle? Wordt dan ambassadeur en bouw mee!

Download hier de folder of neem contact op met:
De Brielse Belangenvereniging: info@beleefbrielle.nl