Zoeken

Whisky proeverij 't Dijckhuis

Whisky

Whisky Connaisseur Wim Wamelink komt na eerdere succesvolle whisky-proeverijen wederom naar ‘t Dijckhuis om op een informele, luchtige en vermakelijke manier jullie kennis te laten nemen van de diverse soorten whisky. Tijdens het putten uit zijn rijke scala aan verhalen, mythes en anekdotes laat Wim een aantal whisky’s proeven. Wim zal geen kilt dragen en heeft geen beamer presentatie maar het wordt gezellig praten en laten proeven. Hij heeft zo’n 40 flessen verschillende whisky’s bij zich. Tijdens de proeverij vertelt hij van alles over het ontstaan, de geuren, kleuren en smaakverschillen, uitleg water en ijs of juist niet, etcetera vergezeld van soms ook wat smeuïge sterke verhalen. P.s. je zult ook een vermakelijke avond hebben als je niet echt van de whisky bent 

De avond start om 20.00 uur in de foyer. De tijdsduur zal zeker twee uur bedragen. Hij serveert 5 drams met de verhalen en 1 extra als toegift naar keuze van de gasten.

Meld je wel ruim van te voren per mail aan bij Wim, om verzekerd te zijn van een plekje via de reserverenknop of per telefoon.

Terug naar het overzicht

Contactgegevens

Dijckpotingen 10
3237 AK VIERPOLDERS
http://www.wimwamelink.nl

Wanneer?

Newsletter

Receive our newsletter 4 times a year with all the tips from Brielle. Current affairs, events, tips for restaurants, for young and old, etc.

Sign Up