TOP Brielle

De fietsliefhebber kan bij TOP Brielle, bij de Jumbo aan de Thoelaverweg,  terecht voor het ontdekken van de mooiste plekjes in de omgeving.

Marketing OP Voorne-Putten heeft samen met de Gemeente Brielle leuke bewegwijzerde wandel- en fietsroutes geselecteerd die vanaf de TOP op te pakken zijn.

De TOP Brielle is te herkennen aan een markante groene grashalm van ruim 5 meter hoog en is voorzien van een QR-code. Door het scannen van de QR-code met de mobiele telefoon op het informatiepaneel krijgt u meer informatie over de voorzieningen in de omgeving en meer (niet-bewegwijzerde) fiets- en wandelroutes vanaf deze TOP.


TOP Brielle is goed bereikbaar per auto, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en staat op korte loopafstand van de historische vesting. Hiermee is TOP Brielle het perfecte startpunt voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt!

Bij het I-punt in de hal van De Tachtigjarige Oorlog. Historisch Museum Den Briel, midden in hartje Brielle kunt u terecht voor diverse uitgezette routes of voor de fietsknooppuntenkaart.

Via de knooppunten kunt u zelf van tevoren de route uitstippelen.  De afstanden van punt naar punt staan vermeld op de kaart, dus u komt niet voor verrassingen te staan. Onderweg zijn genoeg mogelijkheden om even ergens uit te rusten of “iets” te bezichtigen.

De TOP is hiermee een prima uitvalbasis om de groene gebieden rondom Brielle en het Brielse Meer te verkennen!