Zoeken

Theaterseizoen BREStheater van start!

25 augustus 2022 Theaterseizoen BREStheater van start!

Vrijdag 16 september gaat het nieuwe theaterseizoen van start in BREStheater. Annick Boer bijt de spits af.

Annick Boer is bij het grote publiek bekend van haar vele typetjes in Kopspijkers, Kanniewaarzijn en de TV-Kantine. Volgens de Volkskrant smaakte haar eerste cabaretvoorstelling naar meer en dat vond Annick zelf ook. Deze tweede voorstelling is geheel van eigen hand met wederom live muziek van Jean Louis van Dam! Deze eerste weken staan er nog meer bijzondere producties in de planning: De Anderssons op 23 september met een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van de vrijgevochten Zweedse schrijfster Astrid Lindgren, volgens Jan Biesheuvel van Boekhandel Hoofdstuk 1 een ‘must see’.

Over Hoofdstuk 1 gesproken, zij programmeert met BREStheater dit jaar ook weer enkele bijzondere literaire avonden. Te beginnen op 27 september met Ilja Leonard Pfeijffer, muzikaal omlijst door Serge Dussault en Lotte Velvet.

Theater is magie, dat laat de hit van de previewdag Steven Kazan zien met zijn Jamie op 24 september. En ook BRESfilm gaat weer van start met de ingrijpende film The Father met Anthony Hopkins.

Bij de kaartprijs voor avondtheatervoorstellingen zit standaard een drankje inbegrepen en BREStheater trakteert daarnaast op wat lekkers. Kaartjes voor alle voorstellingen en meer informatie zijn te vinden op de website van BREStheater.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden