Zoeken

NIeuw: choco-cafée Doosje van Lobs

25 april 2023 NIeuw: choco-cafée Doosje van Lobs

Recht tegenover de beroemde chocoladewinkel in de Vischstraat opende begin april (2023) het nieuwe choco-cafee van ’t Doosje van Lobs.

Binnen is het sfeervol en huiselijk, je waant je in een gezellige woonkamer. Over de radio klinken Franse chansons en de menukaart staat vol lekkers. Naast natuurlijk gewone chocolademelk, is er ook ‘chocolademelk met een twist’, chocoladekoffie en thee met chocolade te krijgen. Gewone koffie en thee is er ook, maar dan met klinkende namen als De Lange Poort, ‘t Vischstraatje en de Droom van Brielle.

Eigenaresse Jacqueline had het idee voor het café al een groot deel van de 27 jaar dat ’t Doosje bestaat. Jacqueline vertelt: ‘Toen dit pand leeg kwam wist ik het gelijk: als ik het nog wil, moet ik het nú doen.’ Jacqueline had gelukkig hulp van familie en haar personeel. ‘We hebben veel plezier gehad tijdens het inrichten.’ Ze lacht: ‘Het zal eerst allemaal in mijn hoofd, maar met hulp van mijn vader, moeder en ook mijn broer, die de meubels maakte, werd het steeds meer werkelijkheid. Maar we leken af en toe nét de Meilandjes!’

Inmiddels is het café open en krijgen ze veel complimenten. ‘De basis staat en daar zijn we erg trots op, maar we zijn nog niet helemaal klaar. Binnenkort gaan we namelijk ook High Choc aanbieden én we hebben nog iets bijzonders in petto: we gaan iemand inschakelen, bekend van een populair bakprogramma op TV om taartjes voor ons te maken. Op de Ladies Night van 17 mei introduceren we wie dit is en kan natúúrlijk iedereen komen proeven!’

Kijk voor meer leuke café's in Brielle op deze pagina!

Foto boven: Een trotse Jacqueline Lobs in haar nieuwe choco-cafee

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden