Zoeken

Gratis taxatiedag in Historisch Museum Den Briel

13 september 2023 Gratis taxatiedag in Historisch Museum Den Briel

De taxatiedag in februari van dit jaar was snel volgeboekt. Daarom organiseert Historisch Museum Den Briel in samenwerking met de experts van veilinghuis Vendu Rotterdam een tweede gratis taxatiedag.

De taxatiedag vindt plaats op dinsdag 26 september. De ervaren en deskundige taxateurs van Vendu Rotterdam zullen kosteloos advies geven over meegebrachte voorwerpen, zoals schilderijen, zilver, juwelen en horloges, Art Deco, Aziatische kunst en Chinees porselein.

De taxatiedag wordt gehouden in het Historisch Museum Den Briel, Markt 1, Brielle, tussen 10.00 en 16.00 uur. Om de dag in goede banen te leiden, is het noodzakelijk je van tevoren aan te melden. Dit kan eenvoudig via de afsprakenmodule op de website van www.vendurotterdam.nl.

Hier kun je ook aangeven wat voor voorwerpen je wil laten bekijken. Om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden hun voorwerpen te laten beoordelen, wordt gevraagd om niet meer dan drie voorwerpen mee te brengen. Eventueel kunnen getaxeerde voorwerpen ter plaatse door de taxateurs worden ingenomen voor de aankomende veiling bij Vendu.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Vendu Rotterdam, telefoonnummer 010 4118544.

Kelderopruiming museumwinkel

Tijdens de taxatiedag vindt een kelderopruiming plaats van boeken uit de museumwinkel. Op geselecteerde boeken wordt 50% korting op de originele verkoopprijs gegeven.

Combineer je bezoek

Combineer je bezoek aan Brielle met een lekkere lunch bij één van de horecazaken, gevestigd in de historische panden van Brielle. Of stap binnen van één van de persoonlijke winkels die het vestingstadje rijk is. Kijk voor alle informatie verder op onze website.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden