Zoeken

Als ik jou zie, ben ik blij!

18 maart 2023 Als ik jou zie, ben ik blij!

Echt Briels op de vooravond van 1 April is de kalknacht. Officieel is (door vandalisme) het kalken verboden, maar vaak worden er toch nog - bijvoorbeeld door winkeliers - leuzen op de ramen geschreven.

Willy van Kantoor & Creatief verkoopt kalkstiften en twee dames die vonden dat Brielle wel wat positiviteit kan gebruiken, probeerden hun stift vast even uit op Willy haar raam:

Dit smaakte naar meer en ook vrienden van de twee dames helpen inmiddels om de ramen van ondernemers in Brielle van een beetje positiviteit te voorzien:

Op het door hen inmiddels aangemaakte facebookprofiel 'Brielse Lichtjes' staat te lezen: 'We zijn een groeiend eigenwijs gezelschap van vrijwilligers waarbij het diverse keren per week weer een verrassing is wie we die dag blij mogen maken en vooral waarmee.'

Initiatiefneemster Geneviève Rademakers vertelt: 'Veel winkels en horecaondernemers in Brielle vinden het leuk als we ze vragen of we hun gasten ook een beetje positiviteit mogen brengen. Dat is natuurlijk super! De quote "Als ik jou zie, ben ik blij" heb ik van Diana van zonnestudio Ibiza mogen lenen, zij heeft mij geïnspireerd. '

Op de vraag wat haar drijft antwoordt ze: 'Ik wil gewoon een beetje liefde & licht verspreiden en hoop mensen hiermee te inspireren hetzelfde te gaan doen. Liefde begint bij jezelf!'

Wil je op de hoogte blijven van de hartverwarmende acties van deze groep of contact opnemen? Volg de Brielse Lichtjes dan via hun facebookprofiel.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4x keer per jaar onze nieuwsbrief met alle tips van Brielle. Actualiteiten, evenementen, tips voor restaurants, voor jong en oud, etc.

Aanmelden