Bruisend Brielle op 25 augustus!

Op zaterdag 25 augustus is er van 11.00 tot 17.00 uur weer vanalles te beleven in de sfeervolle binnenstad van Brielle. Bruisend Brielle is een gezellige dag voor het hele gezin.

In de haven van Brielle zijn er maritieme ambachten en oude schepen te bekijken op diverse locaties zijn tijdens Bruisend Brielle classic cars, oude traktoren en historische machines te zien. Ook is Modelvliegclub Voorne-Putten van de partij. Daarnaast stellen diverse sport- en Cultuurverenigingen stellen zich voor. Er is een duurzame markt en ook het historisch museum is te bezoeken. Ook kinderen komen volop aan hun trekken en het Kruithuis op de wallen is deze dag geopend, net als de Brielse winkels.

Kunstmarkt

Het plein van de Sint-Catharijnekerk is tijdens Bruisend Brielle voor één dag het 'Montmartre van Den Briel'. Met meer dan 30 kunstenaars, een demonstratie glaskralen blazen én een live paint ter plekke door kunstenares Elma Van 't Hof! Het programmaboekje is hier te bekijken.

Muziek & Mode

Er is live muziek op straat, op de Markt én in de Sint-Catharijnekerk en de winkeliers van Brielle zullen op de loper op de Markt laten zien welke mode er dit najaar in Brielle te koop is.  Singer-songwriter Lizzy V geeft deze middag namens BREStheater korte optredens, zij zingt haar eigen liedjes en is onlangs uitgeroepen tot Gigstarter Artiest van het jaar 2015 en Bax Music Talent.

Vanaf 17.00 uur

Na vijf uur blijft het gezellig in Brielle. Zo blijft de muziek op de Markt nog een tijdje aan, is er uiteraard muziek & gezelligheid in de Brielse cafe’s en kan wie wil gezellig uit eten in Brielle.

Meer details over de diverse activiteiten op deze dag vind je op:

www.bruisendbrielle.nl

-- 

Blijf op de hoogte van alle activiteiten in Brielle via de sociale media: