Brielle achter de Voordeur 2018!

Op zaterdag 30 juni is het weer genieten van zang, dans, muziek, poëzie en locatietheater achter de voordeuren van de Brielse binnenstad.

Al vele jaren wordt dit leuke evenement in Brielle georganiseerd door de werkgroep van Stichting Kunst en Cultuur Brielle, samen met een schare aan kunstenaars, muzikanten, toneelspelers, verhalenvertellers en poëten. 

Deze dag loopt de bezoeker met een routekaartje, dat dan overal in Brielle mee te pakken is, van locatie naar locatie. De optredens zijn meestal niet langer dan 10 tot 20 minuten. Zo loop je van een bijzonder kerkje zomaar naar een garagebox en sta je even later op de bovenverdieping van een winkelpand naar een fijn optreden te kijken. En, uiteraard is er tussendoor tijd om even een terrasje te pakken of een kledingstuk te scoren in één van de vele leuke winkeltjes van Brielle. 

Verrassing

Om 12.00 uur is de aftrap van Brielle achter de Voordeur op de Markt. Dit jaar is er een speciale verrassing gepland. Wat dat is... merkt u dan vanzelf! Rond 16.30 uur zijn de laatste optredens gepland en kunt u nadien altijd genieten van een lekkere maaltijd in onze Brielse horeca. Let op: reserveren wordt aangeraden.

Locaties

Op 25 locaties kunt u korte optredens bezoeken. De zingende dames van Mrs Jones geven bijvoorbeeld optredens bij Galerie Van Bellen Art en boven bij dierenspeciaalzaak Knuffel & Co. De band The Raveons brengen Goud van Oud bij de Infirmerie met 'Seventies playing Sixties'. En In het Arsenaal zullen de jonge twirlers van Libertatis Primitae een optreden verzorgen. 

Brielle achter de Voordeur is geschikt voor jong en oud. Kinderen vinden het heerlijk om de route te bepalen aan de hand van het kaartje en er is voor hen ook genoeg te beleven.

Bekijk de digitale routekaart met het hele programma >

Ger Vos

Als afsluiting om +/- 16.30 uur geeft Briels zanger Ger Vos een klein optreden aan de Vischmarkt, bij Expert van der Groef.

---

Blijf op de hoogte van alle activiteiten in Brielle via de sociale media: