Toost Foodtruck Festival met Pasen!

Het lekkerste reizende festival van het jaar is voor de derde keer terug in Brielle!

In het paasweekend, van zaterdag 20 tot en met maandag 22 april, strijkt de TOOST karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid neer op het Bleijkers Bolwerk.

TOOST foodtruckfestival

TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens zaterdag hun vuur opstoken tot maandag de zon ondergaat volgt een driedaags programma met 14 foodtrucks die je doen watertanden. Naast een ruim aanbod aan wijnen en speciaalbieren vermaak je je op TOOST ook met een volle muziek line-up op het rollende podium, de kids-corner met het hele weekend door creatieve workshops en een zweefmolen.

Het rollende podium

Het hele weekend door is er muziek op het rollende podium van TOOST. Zo reist onder andere de reggae- en skaband Callkoen en het aanstekelijke El Colectivo Camacho met ons mee. Net zoals de disco- en guilty pleasure hero’s van De Platenbakker, en favoriet van vorig jaar DJ Yuppe Fisch met zijn vinylplatencollectie.

Openingstijden

Zaterdag en zondag (eerste paasdag): 12:00 tot 23:00 uur
Maandag (tweede paasdag) van 12:00 tot 21:00 uur

TOEGANG = GRATIS!!!

Speciale paasacties

Dat TOOST met Pasen in de stad arriveert zal de meeste Briellenaren niet ontgaan zijn. Eerder deze maand verschenen er al twee grote paasmanden in het centrum. Wie met deze manden op de foto gaat en deze op social media post met #lekkerpasenmettoost krijgt op vertoon ervan een lekkere paasverrassing aan de bar op TOOST.

Omdat het Pasen is heeft het festival extra leuks in petto, zo kan je met de hele familie op eerste of tweede paasdag gratis een vrolijk gedekte paastafel reserveren om aan te brunchen tussen de foodtrucks en is er een eierzoek-actie met de winkeliers opgezet!

Lees hier meer over de eierzoekactie in de Brielse binnenstad >

Naast alle leuke acties is het ook mogelijk om te paasbrunchen op TOOST! Via info@toostfoodtruckfestival.nl kan je voor Eerste of Tweede Paasdag gratis een tafel reserveren voor de hele familie. De foodtrucks hebben speciaal voor deze dagen een paasmenu voorbereid en ook de kids-corner heeft veel vrolijke verrassingen in petto. Wie vooraf reserveert krijgt bij aankomst van het TOOST festival gratis een glas jus d’orange of Prosecco aangeboden!

---

Blijf op de hoogte van alle nieuws over Brielle via de sociale media: