Steun de lokale horeca en winkels!

We vragen iedereen om de socials van de winkels en horeca in onze gemeente actief te volgen voor afhaal- / bezorgmogelijkheden. En om vooral wél lokaal te blijven inkopen, juist nu.

Speciaalzaakjes

Je vindt in de historische straatjes van vestingstadje Brielle speciaalzaakjes met streekproducten als chocolade, koffie en kaas. Warme winter- en feestkleding shop je bij één van de kledingwinkels. Cadeaus koop je bij de conceptstore, de boekhandel of de wijnwinkel. En leuke items voor je (kerst-)interieur ontdek je in een antiek-, bloemen- of woondecoratiewinkel. 

En ook in de wijken Zuurland en Rugge en de dorpskernen Vierpolders en Zwartewaal zijn veel leuke winkels en horecagelegenheden gevestigd die in deze tijd afhaalmogelijkheden voor je hebben.

Winkelen op afspraak

De meeste winkels posten op hun social media hoe winkelen op afspraak geregeld wordt. Ook zie je daar producten voorbij komen. De links naar de website en social mediakanalen vind je op onze winkelpagina.

Afhalen horeca

Volg de socials van onze horecazaken om te kijken hoe je hen kunt steunen door bij ze af te halen. Kijk hier voor de websites en social media-kanalen van onze restaurants en bars.

Op www.steunhorecavp.nl vind je ook mogelijkheden voor afhaal bij restaurants in de regio. 

---

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over winkels in Brielle, volg Winkelen in Brielle dan op de sociale media: