Stuur je mooiste foto's in!

Stuur je mooiste foto's in! Voor de promotie van Brielle en omgeving zijn wij altijd op zoek naar de mooiste foto's van ons vestingstadje en omgeving (Brielse Meer, Vierpolders, Zwartewaal etc). 

Heb jij een mooie foto gemaakt die karakteristiek is voor onze stad of omgeving? Een foto die écht laat zien hoe mooi Brielle wel niet is? En vind je het niet erg als we je foto gebruiken voor de promotie ervan? Stuur ons deze dan toe via foto@beleefbrielle.nl.

Let op: We zijn ook altijd op zoek naar foto's met mensen erop. Zorg er wel voor dat als deze mensen herkenbaar in beeld staan, je van hen schriftelijke toestemming hebt dat de foto gebruikt mag worden voor de promotie van Brielle en stuur deze toestemming naar ons door. 

En ook: als je ons je foto mailt, stem je ermee in dat we deze gebruiken kunnen zonder elke keer je naam erbij te vermelden. Zo kunnen we zo goed mogelijk gebruik maken van de ingezonden foto's ter promotie van Brielle en omgeving (ook voor posters/flyers etcetera). Natuurlijk vinden we het wel heel leuk om dat juist wél te doen als we deze bijvoorbeeld een keer los op facebook of instagram zetten!

Zie hier enkele van de prachtige foto's die we afgelopen jaar toegestuurd kregen door enthousiaste (hobby-)fotografen:

Het Raas - Paulien StougieHet Raas - Paulien Stougie

Karin Verhage-Rietdijk
Karin Verhage - Rietdijk

Petra Moret - Brielle Zevenhuizen
Petra Moret - Brielle Zevenhuizen

---

Blijf op de hoogte via de sociale media: