Halloweek spooktocht op 1 november!

Griezelen en gruwelen, op vrijdag 1 november kan het weer tijdens de huiveringwekkende spooktocht door het centrum van Brielle.

Op deze dag verzamelen ouders en kinderen om 18.45 uur. Om 19.00 uur vertrekt de parade vanaf de Markt. Het thema van dit jaar is ‘Dia de Los Muertos’: de Dag van de Doden!Dresscode: alles mag, zolang het maar gruwelijk is! Haal alles uit de kast en laat je fantasie de vrije loop. Voor tere zielen is een waarschuwing op zijn plaats… blijf op je hoede, vooral onderweg… er kan zomaar iets gebeuren...

De prijsuitreiking volgt direct na de spooktocht. En vergeet niet een dansje te doen tijdens de huiveringwekkende kinderdisco.

Speciale act?
Wil je met een speciale act meedoen of iets anders, stuur dan een persoonlijk bericht via de facebookpagina of neem contact op met Leon von Burg van Juwelier Hoogvliet.

Te griezelig? 
De Halloween Spooktocht is, hoewel eng, toch geschikt voor kinderen. Voor de veiligheid en ter geruststelling als het echt even spannend wordt, is het natuurlijk wel nodig dat er met elk kind één of meerdere volwassenen meelopen.

De Halloween Spooktocht wordt georganiseerd door de Brielse Winkeliers en Horeca met medewerking van de 1 April Vereniging, de dansgroep van Gymnastiekvereniging Brinio, Dansgroep Oud-Beijerland, Breezze, De Hoofdwacht Brielle, Floor Steakhouse, Cafétaria Schats, Groen Maakt Blij-Vierpolders, Bright Light And Sound, Verkleedwinkel Hellevoetsluis, bewoners binnenstad en vrijwilligers.

---

Blijf op de hoogte van alle nieuws over Brielle via de sociale media: