Kerstshoppen in gezellig Brielle!

De oliebollenkraam heeft zijn plek gevonden, de sfeerverlichting hangt en de winkels en boetiekjes van Brielle zijn geopend: vele ook op de zondagen van 5, 12 en 19 december. Kom deze feestmaand naar vestingstadje Brielle en geniet van de sfeer van de oude straatjes en panden tijdens het inkopen doen!

De twee weekenden voor kerst (11/12 en 18/ 19 december) worden éxtra kerstig in Brielle. Je vindt dan winterse verrassingen op straat. En natuurlijk houden we ons daarbij aan de Brielse 1,572 meter afstand!

Speciaalzaakjes

Je vindt in de historische straatjes van vestingstadje Brielle speciaalzaakjes met streekproducten als chocolade, koffie en kaas. Warme winter- en feestkleding shop je bij één van de kledingwinkels. Cadeaus koop je bij de conceptstore, de boekhandel of de wijnwinkel. En leuke items voor je (kerst-)interieur ontdek je in een antiek-, bloemen- of woondecoratiewinkel. Of laat je lekker verrassen als je door ‘Den Briel’ wandelt! 

En, woon je in de buurt? Vergeet je Brielle Spaart Klantenkaart niet! 

Koffie & lunch

Tussen het struinen door is het verdiend uitrusten in een van de vele restaurantjes, koffiezaakjes of cafés. Gezelligheid gegarandeerd!

Plan je bezoek

Kom je met de auto? Zet deze dan op het parkeerterrein bij de Jumbo (Thoelaverweg). Van hier loop je in 5 minuten door de stadspoort naar de binnenstad.

Niet eerder in Brielle geweest? Combineer je komst dan met een bezoek aan het museum van de Tachtigjarige Oorlog (reserveren verplicht). Hier leer je alles over onze vaderlandse geschiedenis en kom je meer te weten over Den Briel als ‘Eersteling der Vrijheid’: want Brielle was de eerste stad van Nederland die door de watergeuzen werd bevrijd op de Spanjaarden (bijna) 450 jaar geleden. Reserveren doe je via deze link: https://tinyurl.com/2p93hcvw

---

Bekijk alle winkels via deze link.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over winkels in Brielle, volg Winkelen in Brielle dan op de sociale media: