Brielle's Got Fashion op 4 oktober!

Nog een paar weken te gaan en de Sint-Catharijnekerk is weer het prachtige decor van Brielle’s Got Fashion. Ruim 30 deelnemende modewinkels showen op deze avond met veel plezier de laatste trends op het gebied van fashion, hair, beauty en wellness.

Ook dit jaar is de presentatie in handen van de altijd enthousiaste Suzanne Mulder. Bij binnenkomst wordt iedereen welkom geheten met een glaasje Prosecco van Wijn aan de Maas en zorgt ‘Ccino dat er ook een lekker kopje koffie te krijgen is. ’t Kont van het Paard schenkt bijzondere regionale biertjes, ijssalon Tw-Ice staat met de ijsscooter in de kerk en vanzelfsprekend ontbreken ook de bitterballen van JP Verse Patat niet en gaan er heerlijke hapjes rond van Kaaswinkel ’t Voorhuys.

Maar dat is lang niet alles, er staat nog veel meer op het programma, een optreden van de Flamingo’s bijvoorbeeld!

Een toegangskaartje is verkrijgbaar voor € 15 bij Zwartwit Varia, Ibiza, BONT, Katoen & Koffie, The Stone en Pandora Mode & Schoenen. Ze kunnen ook online via facebook (via deze link) worden besteld. Het aantal plaatsen in de kerk is beperkt, wacht daarom niet te lang met het kopen van een ticket.

De loper ligt uit, de stoelen staan klaar! Welkom bij hét mode evenement van Brielle en omstreken, Brielle’s Got Fashion!!!!

Wist u al dat u bij meer dan 30 winkels in Brielle punten kunt sparen voor leuke kortingen en gratis artikelen? Klik hier voor informatie over de Brielle Spaart Klantenkaart.

Blijf op de hoogte van allenieuws over Winkelen in Brielle via de sociale media: