De Brielle Spaart Klantenkaart in december

Spaar jij al punten met de Brielle Spaart Klantenkaart? De deelnemende winkels hebben dan regelmatig leuke acties voor je, om extra punten te sparen óf om juist ze in te wisselen voor iets leuks! Elke maand lichten we drie van deze acties uit, die de hele maand gelden:

In de maand december van 2109 krijg je bij Eisenga Mode (Nobelstraat 1) bij betaling met je Brielle Spaart Klantenkaart 10% éxtra KASSAKORTING op al je aankopen. Eisenga Mode verkoopt damesmode van merken zoals Pools, Roberto Sarto, Another Woman, Brax, Gardeur, Studio Anneloes, Reset, Taifun, Geisha en Oui.

Bij GSM Brielle (Nobelstraat 6), waar je terecht kunt voor alles op het gebied van telefoons en computers, krijg je deze maand ter inlevering van 500 spaarpunten een gratis screenprotector voor de smartphone. 

En bij 't Doosje van Lobs (Vischstraat 3), waar je terecht kunt voor al je chocoladecadeaus en originele geschenken, krijg je in december tegen inlevering van 500 Brielse Spaarpunten deze kerstkrans (van maar liefst 800 gram) gratis!

En vergeet niet bij alle deelnemende winkels je pas te laten zien, want zo spaar je snel extra punten die je dan weer overal kunt uitgeven!

De Brielle Spaart Klantenkaart

Ruim 35 ondernemers in de binnenstad van Brielle hebben een spaarsysteem, waarbij je geld in de vorm van punten spaart en de gespaarde punten  ook weer kunt inwisselen. Regelmatig hebben zij acties waarbij extra punten gespaard kunnen worden óf de gespaarde punten ingewisseld kunnen worden voor een leuk product. Deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan de sticker op hun winkelruit of bij de kassa.

Kijk voor meer informatie: https://www.beleefbrielle.nl/klantenkaart

Een klantenkaart kunt u bij elke deelnemende winkel aanschaffen (€3 inclusief 100 punten eerste tegoed).

--- 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over winkels in Brielle? Volg Winkelen in Brielle dan op de sociale media: