Pietenmusical in Brielle!

Op zondag 2 december kun je, op de Markt midden in vestingstadje Brielle, of je nu jong óf oud bent, naar een heuse pietenmusical! Elk jaar weer lopen de pieten van Sinterklaas tegen een probleem aan dat niet zo één, twee, drie op te lossen is. Uiteindelijk komt het altijd goed, maar vaak niet zonder enige hulp van de kinderen.

Deze enorm leuke musical, genaamd 'De SchoorstenenKriebels', wordt deze middag drie keer opgevoerd! Natuurlijk laten we je binnenkort weten op welke tijden de musical start. Je kunt natuurlijk ook onze facebookpagina volgen, daar komt het ook op te staan.

Koopzondag

Op deze dag, zondag 2 december, is er ook koopzondag in Brielle van 12.00 tot 17.00 uur. De winkeliers hebben deze middag speciaal voor de gelegenheid leuke Sint & Pietacties bedacht! Zo kun je nog snel even je laatste sinterklaasinkopen doen. Want originele cadeautjes vind je genoeg in de vele bijzondere winkeltjes die Brielle rijk is. Wat dacht je van een winterse roman bij Boekhandel Hoofdstuk Eén? Een flesje Spaanse wijn van Wijn aan de Maas of het Brielsche Wynhuys? Of een chocoladeletter van 't Doosje van Lobs?

TheaterTuin van Voorne

Stichting TheaterTuin van Voorne zal deze zondagmiddag de Pietenmusical op de Markt begeleiden. De TheaterTuin is opgericht in 2012 met het doel om culturele evenementen op het gebied van theater- en podiumkunsten te organiseren. Het eerste theaterproject “Jesus Christ Superstar in de Vesting” in Hellevoetsluis diende als pilotproject. Op 16 december zullen zij tijdens het 'Kerst in Brielle' weekend ook 'De Bonte Parade' gaan verzorgen in onze Brielse binnenstad. 

 ---

Bekijk alle winkels via deze link of en bekijk informatie over de  Brielle Spaart Klantenkaart via deze link.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over winkels in Brielle, volg Winkelen in Brielle dan op de sociale media: