Eten, drinken & uitgaan in Brielle in februari

In de wintermaanden is er van alles te beleven in vestingstadje Brielle. In de horeca, gevestigd in de oude panden in de vesting van Brielle, kun je lekker lunchen en dineren. In de café's geniet je van live muziek en in het theater geniet je van de mooiste voorstellingen.

Eten & Drinken

Wie van goed eten houdt, of graag een drankje doet aan de bar, hoeft in Brielle niet ver te zoeken. Sinds jaar en dag staat Brielle bekend als stad waar het goed uitgaan is en waar altijd wel iets te doen is in één van de vele cafés en restaurants. De vestingstad herbergt horecagelegenheden voor lunchen en dineren van ouderwets gezellige eetcafés tot restaurants met een internationale keuken. Bekijk de restaurants >

Uitgaan

Lekker stappen is gezellig in Brielle! Er is regelmatig live muziek in de 'taveernen van Den Briel' en ook kunt u terecht voor sportwedstrijden ('t Vervolg), live muziek en een speciaalbieren ('t Kont van het Paard). Klik hier voor alle uitgaansgelegenheden. Voor alle evenementen, kijkt u hier. Hier vindt u ook diverse culturele evenementen, zoals de voorstellingen in BREStheater of concerten in de voormalige synagoge aan de Turfkade. 

Overnachten

Brielle heeft een zeer groot en divers aanbod aan overnachtingsmogelijkheden. Massatoerisme is hier niet aan de orde. Of u nu voor een hotel, een bed&breakfast of voor een camping kiest; de verblijfsaccommodaties zijn kleinschalig en met aandacht voor de gast. Klik hier voor de mogelijkheden.

Parkeren

Overal in Brielle kunt u gratis parkeren, let op: sommige zones slechts voor 2 uur. Vanaf het parkeerterrein aan de Thoelaverweg bent u op vijf minuten loopafafstand van de binnenstad.

---

Blijf op de hoogte van alle nieuws over Brielle via de sociale media: