Halloween etalagewedstrijd!

Vanaf aanstaande zaterdag 24 oktober tot en met maandag 2 november is het tien dagen lang gruwelen en griezelen geblazen in de Brielse binnenstad.

Omdat dit jaar de populaire Halloweenoptocht vanwege de coronamaatregelen niet door gaat, hebben de Brielse winkeliers flink werk gemaakt van hun etalages. Tien dagen lang kan iedereen de creaties op een veilige 1,572 meter afstand komen bekijken en meebeslissen welke etalage zij het beste gedecoreerd vinden. De winkelier met de origineelste of engste etalage krijgt uiteraard een mooie prijs.

Stem ook!

Een jury heeft de tien gruwelijkste, origineelste etalages genomineerd. Nu is het aan het publiek om online te stemmen op de origineelste, gruwelijkste of engste etalage van de Brielse binnenstad. Een stem uitbrengen doe je via www.beleefbrielle.nl/etalagewedstrijd. Stemmen kan tot en met maandag 2 november 15.00 uur. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Stem mee! Blijf op de hoogte van deze actie via de facebookpagina’s van de winkels zelf, Winkelen in Brielle, Beleef Brielle en Halloween in Brielle!


---

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over winkels in Brielle, volg Winkelen in Brielle dan op de sociale media: