Wandeltocht Historische Brielle

Hoe kun je Brielle en omgeving beter leren kennen dan er doorheen te wandelen en te genieten van al het moois wat er te zien valt? Loop op zaterdag 26 september één van de vijf routes, variërend van 7 t/m 30 kilometer van de Historische Wandeltocht Brielle. Al wandelend door de stadskern van Brielle komt de historie weer tot leven.

Je wandelt langs vele markante, historische plekjes in en om Brielle die van groot belang zijn geweest voor onze stad, maar ook voor ons land. 

Niet alle wandelaars leggen dezelfde afstand af. Dat hoeft ook niet, want de mogelijkheid bestaat om in te schrijven voor wandelingen met verschillende lengte. De start en de finish is wél voor alle afstanden gelijk, vanuit restaurant De Brielsche Aap gelegen op een ravelijn, direct naast grote parkeerruimten. De routes lopen door de stadskern van Brielle, maar ook over het grondgebied van Brielle daaromheen, waartoe de dorpskernen Zwartewaal en Vierpolders behoren. Tijdens deze routes kom je diverse rustpunten tegen, waar ook voldoende sanitaire voorzieningen zijn. Daarnaast kent Brielle vele gezellige horecavoorzieningen.

Meld je aan via www.wandel.nl

Vanwege de coronamaatregelen is er een maximaal aantal mensen per route mogelijk én wordt er natuurlijk gevraagd de 1,572 meter afstand in acht te houden.

---

Blijf op de hoogte via de sociale media: