De Brielle Spaart Klantenkaart in januari

Spaar jij al punten met de Brielle Spaart Klantenkaart? De deelnemende winkels hebben dan regelmatig leuke acties voor je, om extra punten te sparen óf om juist ze in te wisselen voor iets leuks! Elke maand lichten we drie van deze acties uit, die de hele maand gelden:

De hele maand januari van 2020 krijg je bij kapsalon Haar van Maarland (Maarland NZ 36) tegen inlevering van 300 punten van je Brielle Spaart Klantenkaart €5 korting op een behandeling naar keuze.

Het Styling Huys Brielle viert dit jaar haar 10 jarige bestaan! In de maand januari krijgt u €10,- korting op uw kassabon als u 500 spaarpunten inlevert. Daarbij krijgt u ook een leuk cadeau (roomspray of mooi notitieblok). Want wie jarig is, trakteert! Cadeau = zolang de voorraad strekt

De hele maand januari schuif je aan in De Smaeck van Brielle aan het Wellerondom voor een kopje koffie of thee met gebak voor maar 500 punten van je Brielle Spaart Klantenkaart.

--- 

En vergeet niet bij alle deelnemende winkels je pas te laten zien, want zo spaar je snel extra punten die je dan weer overal kunt uitgeven!

De Brielle Spaart Klantenkaart

Ruim 35 ondernemers in de binnenstad van Brielle hebben een spaarsysteem, waarbij je geld in de vorm van punten spaart en de gespaarde punten  ook weer kunt inwisselen. Regelmatig hebben zij acties waarbij extra punten gespaard kunnen worden óf de gespaarde punten ingewisseld kunnen worden voor een leuk product. Deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan de sticker op hun winkelruit of bij de kassa.

Kijk voor meer informatie: https://www.beleefbrielle.nl/klantenkaart

Een klantenkaart kunt u bij elke deelnemende winkel aanschaffen (€3 inclusief 100 punten eerste tegoed).

 

---

Blijf op de hoogte van alle nieuws over Brielle via de sociale media: