Kaartverkoop BREStheater gestart!

De vrije kaartverkoop voor het najaarsprogramma in BREStheater Brielle is van start gegaan. Reserveren kan gemakkelijk online via www.brestheater.nl. 

BREStheater is hét podium voor veel (on)bekende cabaretiers, maar ook voor fantastisch muziekavonden- of middagen en bijzondere toneelvoorstellingen. Naast voorstellingen voor volwassenen heeft BREStheater ook (bijna) elke maand een leuke, spannende, mooie, gezellige jeugdvoorstelling voor de allerkleinsten en draait er maandelijks een BRESfilm.

Vanwege de coronamaatregelen:
- Voorstellingen spelen 2x per avond met 60 plaatsen per voorstelling.
- Kaartverkoop vindt alleen online plaats. 
- Er worden alleen duo-kaarten verkocht (2 personen naast elkaar) en quatro-kaarten (4 personen naast elkaar). Op deze manier kan het theater zoveel mogelijk mensen van een plaats voorzien.
- Voor jeugdvoorstellingen geldt een speciale jeugdindeling, omdat kinderen wel naast elkaar mogen zitten.
- Bij afwijkende aantallen (1, 3 en 5 of meer), neem contact op met de theaterkassa via kaartverkoop@brestheater.nl. Er is hiervoor slechts een beperkt aantal plaatsen per voorstelling beschikbaar.
- Voor de rolstoelplaats, neem contact op met de theaterkassa via kaartverkoop@brestheater.nl.
- Alle kaarten worden ongeplaceerd verkocht.
- Personen uit hetzelfde huishouden of sociale eenheid hoeven geen anderhalve meter afstand van elkaar te houden en mogen naast elkaar zitten.

Het volledige programma en meer informatie kunt u bekijken op de website: www.brestheater.nl

 ---

Blijf op de hoogte via de sociale media: