Winter Sale in de binnenstad!

De hele maand januari kunt u in de winkels van vestingstadje Brielle terecht voor acties en aanbiedingen tijdens de Winter Sale! 

Brielle is rijk aan unieke, gespecialiseerde winkeltjes, waar u als klant nog persoonlijk wordt opgevangen. U vindt er zaakjes met ambachtelijke producten, zoals kwaliteitskaas uit de omgeving en eigengemaakte chocolade. Verder zijn er exclusieve kledingwinkels, verschillende kunstgaleries en panden waar u bijzondere cadeautjes kunt kopen.

U kunt van maandag tot en met zaterdag terecht in de binnenstad van Brielle. De meeste winkels zijn open tussen 9.00 en 17.00 uur. Uiteraard zijn de horecagelegenheden ook open en kunt u een kijkje nemen in De Tachtigjarige Oorlog. Historisch Museum Den Briel (dinsdag t/m zaterdag: 10.00-17.00 uur en zondag: 13.00-17.00 uur).

Aanbiedingen

Bij vele winkels in Brielle krijgt u deze maand kortingen van 30 t/m 70 %! De wintercollectie mag weg en dat merken we als klant.

 

Brielle Spaart Klantenkaart

En... vergeet uw Brielle Spaart Klantenkaart niet!

Ruim 35 ondernemers in het centrum van Brielle hebben een spaarsysteem, waarbij u geld in de vorm van punten kunt sparen en de gespaarde punten ook weer kunt inwisselen. Deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan de sticker op hun winkelruit of bij de kassa. De waarde van een punt is bij iedere winkel gelijk, namelijk € 0,01. U kunt uw punten, wanneer u dat wilt, vrij besteden bij de deelnemende bedrijven. Het aantal punten dat u ontvangt per besteed bedrag verschilt per bedrijf. Vraag hiernaar bij de betreffende onderneming. Meer informatie vindt u hier >

Uw saldo checken? Dat kan bij de winkels of via deze link.

 ---

Blijf op de hoogte van alle nieuws over Winkelen in Brielle via de sociale media: