Koningsdag in Brielle!

Rond 11.00 uur, is er op de Markt voor het oude Stadhuis, de jaarlijkse aubade.  Daarna starten de vrijmarkt en de kinderspelen. De hele dag zijn ook winkels en horeca geopend.

 

Vrijmarkt Nobelstraat/Voorstraat

In de Nobelstraat en Voorstraat kunnen kinderen tot 's-middags 17.00 uur een plekje inrichten om daar hun meegebrachte spulletjes aan de man te brengen. 

Kinderspelen op de Turfkade

Dit jaar zal Scoutinggroep Bas ‘t Hart voor alle kinderen van Brielle, de kinderspelen organiseren op de Turfkade. Er zijn deze dag verschillende activiteiten, zoals springkussens, een suikerspinmachine, sumo–worstelen, een pannakooi en oud-Hollandse spelletjes.

Daarnaast laat de scoutinggroep zien wat scouting nog meer is. Zo zal er een lelievlet (een boot) zichtbaar zijn op de Turfkade, maar ook een kampvuur of andere scoutingtradities. Laat je uitdagen! En, je kan tot 16:30 uur komen spelen!

Winkels & Horeca

Op koningsdag zelf zijn naast de vrijmarkt en de kinderspelen, de winkels van Brielle open en tevens de horeca voor een fijne lunch, een drankje of ijsje tussendoor of een lekker hapje eten aansluitend aan een fijne koningsdag. We zien u graag!

Koningsnacht

Zoals u van Brielle gewend bent, zit de feeststemming er op de avond van tevoren ook al goed in. In oranje outfit van kroeg naar kroeg en lekker meezingen met diverse bandjes in de koningsnacht in Brielle. Overal is wel iets te beleven.

 

---

Blijf op de hoogte van alle activiteiten in Brielle via de sociale media:

     

Deel via social media