Halloween Spooktocht op 2 november!

De gruwelijkste Halloween Spooktocht van vestingstadje Brielle is gepland op vrijdagavond 2 november 2018.

 

Op vrijdag 2 november maakt Brielle zich op voor de meest huiveringwekkende avond van het jaar. Net na het vallen de duisternis wordt er vanaf kwart voor zeven verzameld op de Markt en klokslag zeven uur zal een macabere stoet zich tergend langzaam een weg banen door een mistroostige en totaal ontredderde binnenstad.

Route

Langs het volgende traject dient iedereen dan ook op zijn hoede te zijn: Markt, Voorstraat, Lijnbaanstraat, Rozemarijnstraat, Vischstraat, Turfkade, Zuidspuistraat, Nobelstraat, Markt.

Geschikt voor alle leeftijden …

Onder begeleiding van een onverschrokken oudere is het voor de kleinsten, hoewel soms erg spannend, leuk om mee te doen! Alle tere zielen raden wij aan niet alleen te lopen of naar buiten te gaan. En zelfs in gezelschap is het maar de vraag of je het wel redt ;-)  … Onderweg zijn er veel ontberingen en staan je erbarmelijke verrassingen te wachten.

De Bekroning!

De avond wordt, van begin tot eind, jammerlijk ondersteund door een overvloed aan wanklanken uit het sneue oeuvre van DJ “Batwin Kraai”. Voor iedereen die het gelukt is om toch weer op de Markt terug te komen wacht daar een beloning in de vorm van warme chocomel of Glühwein en natuurlijk snoep. Veel snoep! Als echt iedereen terug is op de Markt en zich op aandringen van Batwin nog wat heeft bewogen op zijn jammerlijke geluiden, volgt meteen de prijsuitreiking. Er zijn leuke prijzen voor de origineelste en allerengste deelnemers, het meest lugubere huis en de afschrikwekkendste pompoen. 

Kijk op FB Halloween in Brielle voor meer informatie

Verzamelen op de Markt - 18.45 uur, vertrek stoet - 19.00 uur

Meelopen en deelname is gratis!

Griezelen in BrielleFoto: Richard Poppelaars

---

Blijf op de hoogte van alle nieuws over Brielle via de sociale media: