Cadeautjesactie in de binnenstad!

Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 november krijg je als je iets koopt bij één van de deelnemende winkels zolang de voorraad strekt een doosje mee. Hierin vindt je een lootje, waarmee de weken erna, richting de kerstdagen, leuke cadeautjes kunt halen.

Op de website Brielle Shopt Thuis zie je in welke winkel er een cadeautje op je wacht. Dit kan een lekkere sjaal zijn, een doosje chocolade, een gratis tweede kopje afhaalkoffie, een leuke korting, een flesje wijn… in ieder geval leuke kleine verrassingen uit de Brielse winkels.

De winkels die mee doen zijn: Bliss Jewels & Trends, SIEM mode, Ibiza Brielle, Cartouche Brielle, Campania Finest, Brielsche Vrouwen, Pandora Mode & Schoenen, Goa Moda, Koffiebar 'Ccino, Pret aan Tafel, Boots Schoenen & Mode, Van Bellen Art, Bric à Brac, Wereldwinkel Brielle, Juwelier Swemmer, Chico & Chica Baby & Kindermode, Eisenga Mode, M-Four, Roxx Oogzorg, Silvester Kleding, De Brillemaeker en Bloem in 't Groen.

Saamhorigheid

Ruya van Chico & Chico kinderkleding doet ook mee: ‘Ik probeer altijd mee te doen als er iets in Brielle georganiseerd wordt als het even kan. Het is leuk om te merken dat er, misschien júist in deze tijd, saamhorigheid is: we moet het met elkaar doen, anders red je het gewoon niet.

Ruya Rademakers

Als je op 19, 20 of 21 november bij Ruya iets koopt, dan krijg je een doosje mee. ‘Het leuke is dat je dan waarschijnlijk daarna niet je cadeautje bij mij haalt, maar dat je juist naar een heel ándere winkel gestuurd wordt! Zo krijgen we als winkelier ook andere klanten binnen en andersom. Heel leuk dus!'

Wanneer de doosjes vergeven zijn op 21 november, kan de cadeautjesregen beginnen: van maandag 23 tot en met koopzondag 20 december zijn de cadeautjes af te halen. 

Op de hoogte blijven

Meer informatie vind je de komende weken op www.brielleshoptthuis.nl en op de facebookpagina's van Beleef Brielle, Winkelen in Brielle en Brielle Shopt Thuis.

---