Carel Kraayenhof naar Brielle

De musicus Carel Kraayenhof, die Máxima tot ontroering bracht door zijn spel tijdens haar huwelijk, treedt op in vestingstadje Brielle op 3 november tijdens Muziek in de Kamer.

Let op: het festival is inmiddels uitverkocht!

Op zondag 3 november is het weer zover. Dan kunt u in de intimiteit van vier Brielse huiskamers luisteren naar uiteenlopende en verrassende concerten. Met behulp van een plattegrond dat bij het passe-partout wordt aangeboden, trekt u van adres naar adres en wordt u in elk huis getrakteerd op een muzikale verrassing van 45 minuten.

Programma 2019

Naast Carel Kraayenhof, die door Astor Piazzola werd aangespoord om zelf tangomuziek te gaan schrijven, treden nog twee bijzondere artiesten en een vocal group op: de singer-songwriter Kurt Efting, een inspirerende zanger met mooie folk-popmelodieën en prachtige teksten, de jonge celliste Lidy Blijdorp die wordt geprezen om haar ‘onthutsende muzikaliteit' en regelmatig optreedt op prestigieuze festivals in binnen- en buitenland en tenslotte de opmerkelijke vocal group Lava. Acht vrouwen die a capella zingen. Hun stem is hun instrument, puur en kwetsbaar. 

Passepartouts

Passe-partouts zijn vanaf woensdag 16 oktober te koop bij Boekhandel Hoofdstuk Een, Nobelstraat 16 in Brielle. Inmiddels uitverkocht!

Muziek in de Kamer wordt georganiseerd door Stichting Kunst en Cultuur Brielle.

Kijk voor meer informatie: 
www.kunstencultuurbrielle.nl

---

Blijf op de hoogte van alle nieuws over Brielle via de sociale media: