Zomer-geuzenmarkten in de binnenstad!

Op verschillende woensdagen deze zomervakantie zijn er weer Geuzenmarkten in de Nobelstraat en Voorstraat. Er staan dan diverse marktkramen van winkeliers, hobbyisten, stichtingen, standwerkers en ambulante handel. 

Het aanbod is ruim en divers van hobby en antiek/ boeken tot modieuze kleding en de nieuwste gadgets. Vers fruit uit binnen en buitenland is elke woensdag te verkrijgen. Ook zullen er weer lekkere hapjes verkocht worden van Spaanse Churros tot kroketten met bijzondere smaken! Op 25 augustus tijdens de Grote Geuzenmarkt staan we ook op de Turfkade zodat er ruimte is voor diverse kinderattracties! 

 De  Antiek-, Boeken- en Curiosa Markt is een gezellige thema markt met kramen vol antieke spullen uit grootmoeder tijd, 2e hands boeken en divers curiosa en brocante snuisterijen.

Voor deelname en of informatie; http://www.freshevents.nl/

Data:

Woensdag 21 juli Geuzenmarkt 

Woensdag 28 juli Antiek-, Boeken- en Curiosa Markt 

Woensdag  4 aug Geuzenmarkt Nobel-, en Voorstraat

Woensdag 18 aug Antiek-, Boeken- en Curiosa Markt

Woensdag 25 aug Grote Geuzenmarkt (autovrij gedeelte Nobel-, en Voorstraat en Turfkade)

Tijden van 10:00 uur tot 17:00 uur

Home Made Market 

Na het succes van vorig jaar! De speciale Pompoen editie van de original Home Made Market op de Brielse Turfkade. Een festijn met heel veel pompoenen, workshops en natuurlijk het bekende Home Made Market assortiment. Huisgemaakt of uit kleine productie, origineel design, vintage, brokant en natuurlijk de lekkerste hapjes en drankjes. Voor deelname en of informatie https://homemademarket.co.nl en http://www.freshevents.nl/

Data: Zaterdag 11 en Zondag 12 september 2021 

 

Op zaterdag 11 september zijn er meer activiteiten, want dan is het tevens Open Monumentendag.

---

Volg alle nieuws over Brielle via de socials: