Acties

Spaar jij al punten met de Brielle Spaart Klantenkaart? De deelnemende winkels hebben dan regelmatig leuke acties voor je, om extra punten te sparen óf om juist ze in te wisselen voor iets leuks! Elke maand lichten we twee of drie van deze acties uit, die de hele maand gelden:

Heb je een Brielle Spaart Klantenkaart en wat punten gespaard inmiddels? Dan haal je bij Juwelier Swemmer tegen inlevering van 600 punten in november een Hagerty Zilver Schoonmaak ter waarde van €9,95.

Bij Van Bellen Art krijg je deze maand bij inlevering van 500 punten, 10 euro korting bij de kassa bij alle aankopen vanaf 75 euro.

--- 

En vergeet niet bij alle deelnemende winkels je pas te laten zien, want zo spaar je snel extra punten die je dan weer overal kunt uitgeven!

De Brielle Spaart Klantenkaart

Ruim 30 ondernemers in de binnenstad van Brielle hebben een spaarsysteem, waarbij je geld in de vorm van punten spaart en de gespaarde punten  ook weer kunt inwisselen. Regelmatig hebben zij acties waarbij extra punten gespaard kunnen worden óf de gespaarde punten ingewisseld kunnen worden voor een leuk product. Deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan de sticker op hun winkelruit of bij de kassa.

Kijk voor meer informatie: https://www.beleefbrielle.nl/klantenkaart

Een klantenkaart kunt u bij elke deelnemende winkel aanschaffen (€3 inclusief 100 punten eerste tegoed).

 

---

Blijf op de hoogte van alle nieuws over Brielle via de sociale media: