Acties

Spaar jij al punten met de Brielle Spaart Klantenkaart? De deelnemende winkels hebben dan regelmatig leuke acties voor je, om extra punten te sparen óf om juist ze in te wisselen voor iets leuks! Elke maand lichten we twee of drie van deze acties uit, die de hele maand gelden:

Heb je een Brielle Spaart Klantenkaart en wat punten gespaard inmiddels? Dan heeft heeft de inspirerende winkel Katoen & Koffie aan de Turfkade deze septembermaand een leuke plantenactie voor je: tegen inlevering van 750 Brielse spaarpunten zoek je een Kokodama voor jezelf uit t.w.v. €10,95! 

Haal in de maand september een fles sekt van MarcCain tegen inlevering van 250 punten bij Kine Mode in de Nobelstraat! Deze heeft een eigenlijke waarde van maar liefst €15,90!

En bij Naaicentrum Soezy Feijsman schaf je voor 750 punten op je kaart een cadeaubon aan van 10 euor. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven! 

--- 

En vergeet niet bij alle deelnemende winkels je pas te laten zien, want zo spaar je snel extra punten die je dan weer overal kunt uitgeven!

De Brielle Spaart Klantenkaart

Ruim 30 ondernemers in de binnenstad van Brielle hebben een spaarsysteem, waarbij je geld in de vorm van punten spaart en de gespaarde punten  ook weer kunt inwisselen. Regelmatig hebben zij acties waarbij extra punten gespaard kunnen worden óf de gespaarde punten ingewisseld kunnen worden voor een leuk product. Deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan de sticker op hun winkelruit of bij de kassa.

Kijk voor meer informatie: https://www.beleefbrielle.nl/klantenkaart

Een klantenkaart kunt u bij elke deelnemende winkel aanschaffen (€3 inclusief 100 punten eerste tegoed).

 

---

Blijf op de hoogte van alle nieuws over Brielle via de sociale media: